Bagage service op de dag van aankomst en vertrek

Gasten die 7 nachten of langer verblijven bieden we graag een bagageservice aan. Deze service houdt in dat uw bagage naar het vissershuis wordt vervoerd op de dag van aankomst. En op de dag van vertrek wordt uw bagage naar uw auto (of de bus of de veerboot) gebracht.

De bagageservice voor de eerste verdieping is optioneel en gratis.

De bagageservice voor de studio op de begane grond kost 25 Euro per keer (aankomst 25 Euro) (vertrek 25 Euro).


De service is beschikbaar op de volgende tijden:

Bij aankomst op zaterdag tussen 15 uur en 18 uur.

Bij vertrek op zaterdag tussen 9.00 en 10.30 uur.

Andere dagen indien beschikbaar en in overleg.


Bent u minder dan 7 nachten gast en wilt u ook graag gebruik maken van de bagageservice, dan kan dat voor 50 Euro. Dan wordt uw bagage naar het huis gebracht op de aankomstdag en op de vertrekdag naar uw auto (of bus of boot). 


Dit is hoe de bagage service werkt

Een dag voor aankomst geeft u aan mij door wat de verwachte aankomsttijd in Nesso is. Op de reisdag zelf belt u een half uur voor aankomst naar onze buurvrouw in Nesso.  In Nesso aangekomen gaat u naar de Piazza Castello waar u wordt verwelkomd door signore Marco uit Nesso. Hij is geboren en getogen in Nesso en gewend aan de kleine trappetjes die naar de oever leiden. Hij zal al uw bagage naar beneden vervoeren door middel van een rupsbandenvoertuig (zie foto). En op de dag van aankomst gaat de bagage zo weer naar boven naar de openbare weg.

Bij een boeking ontvangt u nadere informatie over de bagageservice.

 

 Motorcoriola

 

 Dit is een zogenaamde 'motocoriola': een rupsbandenvoertuig. Handig om trappen en hoogteverschillen te overbruggen. Je ziet ze overal aan het Comomeer.